AV technika v románské Věži sv. Ducha v Telči

AV technika v románské Věži sv. Ducha v Telči

Začátkem roku jsme instalovali v Telči ve věži sv. Ducha komplex AV techniky.

Začátkem roku jsme instalovali v Telči ve věži sv. Ducha komplex AV techniky.

Zadáním bylo dodat 3x dotykový display 55“ na stojanu (dva na zdi, jeden stojící v prostoru – rozmístěné po jednotlivých patrech věže) a 3D holoprojekci v nejnižším poschodí věže. Od ideového řešení, přes projekt a projektovou dokumentaci, kompletaci, testování až po finální instalaci v místě byla celá zakázka v naší režii.

Displaye byly dodány zabezpečené Antireflexní folií, tak aby v rámci provozu nedošlo k poškrábání dotykové plochy. Stojany byly vyřešeny tak, aby bylo možné polohovat výšku displayů. Stojany jsou s elektrickým pohonem UP/DOWN. Designovým prvkem je samostatně stojící stojan s displayem na teleskopické noze. K displayům jsou připojeny MiniPc s výkonnými procesory poslední generace, 8GB RAM a 4GB samostatnou grafickou kartou. Celá sestava byla před instalací otestována v naší dílně.

Design UGO! 3D HoloBoxu vzešel z požadavků uložit display FaceDown, portrét. Zároveň jsme museli brát zřetel na místo instalace – románská, původně strážní věž v Telči. Design byl zvolen střízlivý, ale funkční. Základem je hliníková konstrukce obložená voděodolnou mořenou březovou překližkou s finální úpravou matným polyuretanovým lakem. Display je 43“ s garancí uložení FaceDown, řízený identickým MiniPC jako dotykové displaye. Obraz je přenášen na 4mm kalené sklo s reflexní vrstvou.

Newsletter
close slider